Primaire Lithium cellen 

Bijna alle professionele toepassingen voor draagbare voedingen zijn voorzien van primaire Lithium cellen. Lithium cellen bieden onovertroffen power-per-volume en power-per-gewicht ratio.

Daarom zijn primaire Lithium cellen de energie oplossing voor medische apparatuur, de mijnbouw en olie-industrie, noodverlichting, fakkels etc.

Alle standaard en vele speciale modellen zijn beschikbaar bij pbq voor alle toepassingen.  
 

Primaire Lithium cellen toepassingen

Bovendien, als gevolg van de zeer lage zelfontlading, worden deze cellen ook vaak als backup bij noodstroomvoorzieningen voor computers, test- en meetsystemen gebruikt. pbq Lithium primaire cellen zijn er in verschillende soorten en technologieën met spanningen tussen de 3 en 3,9 Volt. 

Hoge kwaliteit pbq primaire Lithium cellen

pbq primaire Lithium cellen - pbq Lithium cellen worden vervaardigd onder ISO 9001 voorwaarden en geproduceerd met gebruik van milieuvriendelijke materialen. pbq Lithium cellen worden gelast voor de maximale mechanische sterkte en een reactie met vocht van buitenaf te voorkomen. Dit zorgt voor een lange levensduur en een zeer lage zelfontlading.

pbq Lithium primaire cellen

pbq Lithium primaire cellen worden allemaal geproduceerd onder ISO 9001 omgevingen. pbq Lithium cellen zijn er in verschillende soorten en technologieën met spanningen tussen de 3 en 3,9 Volt. Alle standaard formaten en types zijn beschikbaar bij pbq voor bijna alle toepassingen.