Beveiliging

Beveiligingssystemen spelen een zeer zichtbare belangrijke rol in onze samenleving. Beveiligingssystemen zorgen voor veiligheid op de werkvloer, tegelijkertijd beschermen ze onze goederen. Alarmapplicaties en noodverlichtingsystemen worden voor uiteenlopende toepassingen gebruikt. Ongeacht welke toepassing hebben ze één ding gemeen… Ze bevatten allemaal een accu, om ten alle tijden hun werking te garanderen. Wanneer een accu uitvalt, is uw alarmapplicatie en/of noodverlichtingsysteem niet in staat om uw werknemers, vermogen en u veiligheid te garanderen. Dit is zeer problematisch in het geval van bijvoorbeeld inbraak, brand of andere calamiteiten. 

Alarmaccu en noodverlichtingaccu

Als fabrikant van alarmaccu’s en noodverlichtingaccu’s richt pbq zich op kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Is een betrouwbaar accu systeem voor uw beveiligingsapplicatie ook van groot belang? Dan biedt de uitgebreide selectie pbq accu’s ideaal uitkomst voor uw alarmapplicaties en noodverlichtingsystemen.

Accu oplossingen voor beveiliging 

Gezien de belangrijke rol die beveiligingssystemen en noodverlichting spelen in ons dagelijks leven, is een constante en betrouwbare energievoorziening een vereiste. Zonder een betrouwbare VRLA accu zijn alarm- en noodverlichtingsystemen zeer vatbaar voor opzettelijke en onopzettelijke stroomuitval. Storingen in beveiligingsystemen op de werkplek kunnen ernstige gevolgen hebben, in termen van schade en/of persoonlijk letsel.

Gelukkig kunt u deze risico’s minimaliseren, door gebruik te maken van pbq accu’s. We zijn er bij pbq in geslaagd om zeer berouwbare accu oplossingen voor beveiligingsystemen te ontwikkelen. pbq accu’s worden niet voor niets in ISO gecertificeerde productieomgevingen met MIL-STD-105 kwaliteitsprocedures gefabriceerd. Alle pbq accu’s zijn ontworpen voor een lange levensduur, duurzame bijdrage, verminderen van onderhoudskosten en verhogen van continuïteit van uw dienstverlening.

VdS gekeurde accu’s

Op zoek naar VdS gekeurde accu’s? Met VdS gekeurde accu’s voorkomt u dat uw alarminstallatie niet meer werkt bij stroomuitval. Voor beveiligingssystemen wordt vaak gevraagd om accu’s welke zijn voorzien van het VdS keurmerk. pbq heeft een uitgebreid assortiment met VdS gekeurde accu’s voor alarminstallaties, alarmsystemen en beveiligingsinstallaties. Bekijk de pbq General Purpose serie voor een overzicht van alle VdS gekeurde accu’s voor beveiligingssystemen. 

Waarom pbq accu’s?

Wilt u uw beveiligingssystemen beschermen tegen stroomuitval? Bent u op zoek naar accu’s die dit risico wegnemen en moet uw beveiligingsysteem ten alle tijden operationeel zal zijn? pbq levert kwalitatieve accu oplossingen om continue betrouwbare stroom te garanderen. pbq biedt een brede selectie onderhoudsvrije accu's; variërend van AGM accu's, Gel accu's tot lithium accu’s.

Bent u op zoek naar technische specificaties van pbq accu’s of wilt u meer weten over onze accu's en accu accessoires? Ons team staat altijd klaar om u te helpen.

Beveilings camera
Meer weten over
accu's voor beveiliging? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor Beveiliging

  • General Purpose accu serie