Breedband / CATV

We leven in een tijdperk waar iedereen overal beschikking vraagt van toegang tot alle media via internet, telefonie en tv. Consumenten en bedrijven eisen constante toegang tot essentiële informatie en media, dit verhoogt het belang van breedband en CATV diensten. Om deze toegang te bieden, vereisen CATV en breedband toepassingen een accu systeem wat continu stroom kan leveren onder veeleisende omstandigheden.

Gelukkig begrijpt pbq de eisen van energie oplossingen voor Breedband / CATV applicaties. Wij bieden een breed aanbod van VRLA en Lithium accu’s voor breedband- en CATV toepassingen, allemaal ontworpen om maximale betrouwbaarheid en kwaliteit te bieden. Uiteraard wordt dit assortiment wereldwijd aangeboden via de distributeurs van pbq. We kunnen zelfs maatwerk accu systemen aan de Breedband en CATV industrie volgens uw specificaties maken.

Betrouwbare accu’s voor breedband / CATV

Stabiliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke operationele factoren voor CATV en breedband accu’s. Het aanbieden van continue betrouwbaarheid van accu systemen aan particuliere en zakelijke klanten betekent dat alle essentiële onderdelen altijd operationeel moeten zijn. Als accu’s voor breedband systemen falen, kan dat tot hoge reparatie- en onderhoudskosten leiden.

Op zoek naar de juiste VRLA accu voor uw breedband / CATV applicatie? pbq is trots op de kwaliteit van haar accu’s, mede dankzij een hoge prioriteit aan kwaliteitscontrole. Onze CATV en breedband batterijen zijn geproduceerd in een ISO gecertificeerde productie omgeving. Alle inkomende materialen en goederen worden onder strenge MIL-STD-105 kwaliteitsprotocollen behandeld. Als gevolg daarvan, bieden we accu oplossingen met een superieure duurzaamheid en operationele levensverwachtingen.

Voordelen pbq accu’s voor breedband / CATV

Bent u op zoek naar CATV / breedband batterijen die betrouwbaar functioneren in veeleisende omgevingen? Is uw breedband service afhankelijk van continue back-up, en wilt u zekerheid van een goed werkend energiesysteem? Met pbq CATV / breedband accu’s, hoeft u zich geen zorgen te maken over stroomstoringen. Dankzij onze focus op kwaliteit van onze producten, presteren onze pbq accu’s in vele omstandigheden.

Wilt u meer weten over onze breedband en CATV batterijen, of bent u op zoek naar een specifiek product? Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Breedband verbinding
Meer weten over
accu's voor Breedband / CATV? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor Breedband / CATV

  • Single Cell accu serie
  • Long Life accu serie