Marine en RV (recreatievoertuigen)

Er zijn maar weinig accu toepassingen die zo veeleisend zijn als boten, golftrolleys, campers en caravans. Bij intensief gebruik worden accu’s in een boot of recreatieve voertuigen onderworpen aan diepe ontladingen en veelvuldig laden. Accessoires, apparaten en andere gemakken aan boord van een schip laten de eisen van een accu alleen maar verder toenemen. Een accu in een boot, golftrolley of camper moet dus niet alleen in staat zijn om in korte tijd zware stromen te weerstaan (koudstartstroom - cca; cold cranking amps), maar ook voldoende reserve capaciteit om u langs de weg of op het water van stroom te voorzien.

Door de behoefte van recreatieve gebruikers uitvoerig te analyseren, heeft pbq een accu reeks ontwikkeld voor recreatief en maritiem gebruik. pbq accu’s zijn in staat om in extreme omstandigheden die deze voertuigen in de praktijk veelvoudig tegenkomen optimaal te presteren.

Betrouwbare marine en recreatie accu oplossingen

Als u het maximale uit uw boot of RV wilt halen, dan moet uw accu constant, betrouwbaar en zwaar vermogen aankunnen. Om betrouwbare stroom te leveren en tegelijkertijd de onderhoudskosten tot een minimum te beperken, wordt iedere geproduceerde pbq accu onderworpen aan uitgebreide tests en strenge kwaliteitscontroles. Om dit te bereiken, werken onze ISO gecertificeerde productiecentra volgen strikte MIL-STD-105 protocollen bij zowel de ontvangst als behandeling van inkomende goederen.

Bij pbq streven wij ernaar om uw recreatieve activiteiten zo zorgeloos mogelijk te maken. Immers, wanneer u op het land of op het water recreëert, is uw RV of marine accu uw toegangspoort tot vrijheid.

Marine accu of RV accu bij pbq batteries

Zoekt u een accu met zwaar vermogen voor een recreatie toepassing, boot, golftrolley of ander elektrisch voertuig? Voorziet uw organisatie uw klanten met accu’s voor recreatieve toepassingen en bent u op zoek naar de meest duurzame producten op de markt? Onze RV en boot accu’s bieden u een reeks van verscheidene AGM accu's, Gel accu's en Lithium accu’s. pbq accu’s zijn ontwikkeld voor zowel betrouwbare vermogen voor de lange termijn almede een onderhoudsvrije werking.

Bent u op zoek naar meer informatie over een specifieke boot of RV-accu, of wilt u meer weten over ons VRLA accu assortiment? Het pbq team staat altijd klaar om u te helpen met het vinden van de juiste accu oplossing.

 

Watersport zeilboot
Meer weten over
accu's voor marine en recreatievoertuigen? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor Marine en RV (recreatievoertuigen)

  • Lithium accu's
  • Accu accessoires
  • Cyclic accu serie