Procesindustrie

Op het gebied van procestechnologie is er de laatste jaren veel technologische vooruitgang geboekt, door de groei van automatisering is er een steeds grotere behoefte aan betrouwbare noodstroomsystemen. Machines die in dergelijke veeleisende omgevingen staan, vragen om een robuuste industriële accu. Machines die continu draaien verlangen naar een degelijke accu met een lange levensduur waar men geen omkijken meer aan heeft. 

Om aan deze vraag te voldoen, heeft pbq een krachtige reeks van industriële accu’s ontwikkeld. pbq levert een breed scala van AGM accu's, Gel accu's, Nimh, NiCd en Lithium accu's en primaire cellen voor industriële toepassingen zoals lassystemen, procesbeheersing en offshore-installaties. Voor OEM-gebruikers in de procesindustrie heeft pbq ook meerder malen maatwerkoplossingen van industriële batterijen ontwikkeld. Door het combineren van deze veelzijdige benadering met toegewijde klantenservice heeft pbq een scherp oog voor kwaliteit, waardoor onze accu oplossingen gegarandeerd aan uw eisen voldoen.

Industriële accu’s ontwikkeld volgens hoge kwaliteitseisen

Kwaliteitscontrole speelt bij pbq een belangrijke rol in de productie van onze accu’s. pbq produceert en assembleert industriële accu’s volgens strenge kwaliteitsnormen. Onze industriële onderhoudsvrije accu’s worden geproduceerd in ISO-gecertificeerde omgevingen, en alle inkomende logistiek wordt bestuurd met behulp van MIL-STD-105 richtlijnen.

Als accu leverancier en ervaring in het bieden van oplossingen in de procesindustrie legt pbq de nadruk op een unieke productie en logistiek afhandeling. Ons productieproces is gericht op kwaliteit, duurzaamheid en levensduur van de accu, het waarborgen van onze kwaliteit heeft bij pbq de hoogste prioriteit.

Betrouwbare accu’s van pbq

Is uw bedrijf betrokken in de procesindustrie, en verlangt u ook naar een betrouwbare lange termijn oplossing? Bent u op zoek naar industriële batterijen die uitzonderlijke prestaties bieden, zelfs in de meest extreme omgevingen? Als dat zo is, hoeft u niet verder te kijken. Kies voor pbq en uw industriële toepassing is voorzien van een betrouwbare accu. Dankzij onze sterke focus op kwaliteit, zullen u onderhoud- en installatie kosten gereduceerd worden met de keuze voor pbq batterijen.

Wilt u meer weten over accu’s voor toepassingen in de procesindustrie, of bent u op zoek naar een specifieke VRLA accu? Aarzel niet om door onze website te bladeren, of neem contact op met pbq als u niet kunt vinden wat u zoekt. pbq staat altijd klaar om u vraagstuk op te lossen.

Proces industrie
Meer weten over
accu's voor procesindustrie? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor Procesindustrie

  • Accu accessoires
  • Single Cell accu serie