Revalidatietechniek - Mobiliteit

De mogelijkheid om vrij te bewegen en communiceren met anderen speelt een centrale rol in ons welzijn en kwaliteit van leven. Voor mensen die afhankelijk zijn van medische apparatuur en mobiliteitsoplossingen in hun dagelijks leven, is betrouwbare energie van onschatbare waarde. Zonder een betrouwbare accu, kan een scootmobiel of elektrische rolstoel niet goed functioneren - en de gebruiker zal zijn of haar onafhankelijkheid ernstig beperkt vinden. pbq begrijpt deze klantengroep als geen ander en snapt de behoeft voor een kwalitatieve accu.

Door het leveren van hoogwaardige AGM accu's, Gel accu's en lithium accu’s voor mobiliteit- en revalidatietoepassingen, geeft pbq haar klanten de mogelijkheid om consequent de juiste accu voor elke scootmobiel, elektrische rolstoel, bedlift, of andere batterij aangedreven toepassing te bieden.

Verhoog uw actieradius met pbq accu’s

Bereik en betrouwbaarheid zijn belangrijke prestatiecriteria voor medische apparatuur en mobiliteit toepassingen. Gebruikers moeten in staat zijn om hun mobiliteitsoplossingen te vertrouwen, en dat betekent dat ze moeten weten dat hun accu niet zal falen onder veeleisende omstandigheden. Om het onderhoud en vervanging te verlagen van uw accu systeem, moet een accu voor mobiele toepassingen frequent laden en ontladen weerstaan. Tegelijkertijd moet een gebruiker van een scootmobiel op stap kunnen gaan met een veilig gevoel en een grote actieradius bieden. pbq levert Gel, AGM, Lithium en cyclische accu’s voor revalidatietoepassingen en medische applicaties.

pbq accu’s voor mobiliteit- en revalidatietoepassingen volgen strenge richtlijnen van kwaliteit op de lange termijn wat hoge prestaties zal garanderen. Onze accu’s zijn geproduceerd en getest in ISO-gecertificeerde omgevingen en alle inkomende materialen worden beoordeeld op grond van MIL-STD-105 kwaliteit protocollen. Het resultaat is een breed scala van VRLA accu en Lithium accu oplossingen die perfect geschikt zijn voor gebruik in trapliften, scootmobielen, elektrische rolstoelen, mobiele infuuspompen en andere medische apparatuur.

De beste accu voor uw medische mobiliteitsoplossing

Heeft u een hoogwaardige energie oplossing nodig voor medische apparatuur, of bent u op zoek naar een scooter accu die aan de eisen van veelvuldig gebruik kan verwerken? Bij pbq vindt je altijd een accu die iedere mobiliteitsbehoefte kan vervullen. Met de keuze van een pbq accu in een scootmobiel, elektrische rolstoel of ander mobiliteitshulpmiddel garandeert dit u betrouwbare energie voor de komende jaren.

Wilt u meer weten over onze accu’s voor medische of mobiliteitstoepassingen, of heeft u een specifieke vraag over onze accu producten? pbq helpt u graag met het vinden van de beste oplossing voor uw applicatie.

Scootmobiel
Meer weten over
accu's voor revalidatie- en mobiliteit? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor Revalidatietechniek - Mobiliteit

  • Accu accessoires
  • Gel accu's
  • Cyclic accu serie