Telecommunicatie

De moderne wereld is afhankelijk van een netwerk aan verbindingen. Telecommunicatie levert de infrastructuur voor een groot deel van ons dagelijks leven, waardoor wij over de hele wereld vanaf vrijwel elke locatie op ieder moment te bereiken zijn. Telecom oplossingen bieden het bedrijfsleven, overheid en de samenleving de mogelijkheid om met elkaar te communiceren, het behoud van deze infrastructuur is een steeds belangrijkere taak. Echter, het internationale karakter van telecommunicatie betekent dat een noodstroomvoorziening niet altijd beschikbaar is.

Dienstverlening aan gebieden met bijzondere omgevingsfactoren vragen om gespecialiseerde Telecom accu oplossingen. Op plotselinge momenten wanneer u het niet verwacht, kan zelfs een zeer stabiel elektriciteitsnet worden getroffen door een plotselinge storing. De keuze voor een kwalitatief accu systeem voor telecommunicatie applicaties is de meest effectieve manier om deze risico's te minimaliseren. pbq is de perfecte keuze voor al uw Telecom accu behoeften.

Telecom accu’s van betrouwbare kwaliteit

Telecommunicatienetwerken kunnen grote afstanden over meerdere landen overbruggen. In gebieden waar de beschikbaarheid aan Telecommunicatie laag is, kunnen pbq Front Access accu’s vaak de geschikte oplossing zijn. Helaas kunnen omgevingsfactoren aanzienlijk variëren binnen de tijdsspanne van een netwerk, elke Telecom accu moet aan verschillende bedrijfstemperaturen kunnen voldoen. Deze variaties kunnen aanzienlijke druk zetten op uw Telecom accu oplossing.

Om te garanderen dat onze accu’s betrouwbare kracht bieden, legt pbq grote nadruk op kwaliteitscontrole en testen. Al onze producten worden vervaardigd onder MIL-STD-105 kwaliteitsrichtlijnen in ISO-gecertificeerde productie centra. pbq biedt accu oplossingen voor een lange termijn betrouwbaar vermogen in een breed scala van bedrijfsomstandigheden.

pbq accu voor uw Telecom applicatie

Wilt u een hoog serviceniveau gedurende uw gehele telecommunicatienetwerk handhaven, en zoekt u een accu oplossing die dit doel kan bereiken? Bent u op zoek naar een duurzame, hoogwaardige Telecom accu? Het kiezen van een pbq accu is een effectieve methode om de continuïteit risico's van stroomuitval te reduceren, terwijl dit tegelijkertijd uw onderhoudskosten verlagen.

Wilt u meer weten over onze AGM, Gel of Lithium accu‘s? Ons team kan u van de juiste antwoorden voorzien en u helpen de perfecte oplossing te vinden.

Telecom zendmast
Meer weten over
accu's voor Telecom? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor Telecommunicatie

  • Front Access accu serie
  • Single Cell accu serie
  • Long Life accu serie