UPS en noodstroom

Zonder elektriciteit, zou onze wereld stilstaan. Elektriciteit is een drijvende kracht in alle facetten van het menselijk leven, van de kleinste huishoudelijke toepassingen tot de grootste industriële projecten. In de loop der jaren is onze toegang tot het elektriciteitsnet een bijzaak geworden, maar zelfs de meest betrouwbare krachtbronnen kunnen af en toe uitvallen. Voor bedrijven die afhankelijk zijn van de bescherming van hun gegevens en informatie, kan een dergelijke uitval katastrofische gevolgen hebben.

Gelukkig, zijn noodstroom systemen een effectieve manier van het minimaliseren van deze risico's. Als leverancier van hoogwaardige UPS batterij oplossingen, kan pbq u helpen om uw belangrijke gegevens veilig van blackouts en systeem uitvallen te voorkomen. pbq biedt een breed scala van VRLA en Lithium accu’s voor noodstroom / UPS systemen, voor ieder systeem biedt pbq de juiste accu oplossing.

Verbeter de betrouwbaarheid van UPS accu systemen

Wanneer u het van belang vindt om de continuïteit van uw bedrijf of die van uw klanten te beschermen, moet je een UPS accu kiezen van hoge kwaliteit. Immers, noodstroom systemen zijn de laatste lijn van verdediging tegen stroomuitvallen - indien een UPS systeem uitschakelt, zal het accu systeem u beschermen tegen verlies van belangrijke data. Dit kan leiden tot aanzienlijke kosten, zowel in termen van verloren productiviteit en verloren gegevens.

Om dit te voorkomen, heeft pbq een speciale reeks aan diverse accu series voor UPS systemen ontwikkeld om superieure stabiliteit, betrouwbaarheid en levensduur te bieden. Daarnaast zijn al onze accu’s geproduceerd onder MIL-STD-105 kwaliteit protocollen in ISO gecertificeerde productieomgevingen. Deze strikte naleving van de kwaliteit en duurzaamheid betekent dat pbq accu’s onder operationele omstandigheden blijven functioneren.

Kies een pbq accu voor uw UPS systeem

Heeft u een duurzame, hoogwaardige UPS accu voor uw noodstroomvoorziening nodig? U vervaardigt of biedt service aan noodstroomvoorzieningen, en bent u op zoek naar een manier om uw klanten de beste UPS accu oplossing te bieden? Werken met pbq accu’s zal uw onderhoudskosten drastisch minimaliseren en de beveiliging van uw data gegevens verbeteren. Ons assortiment is breed en veelzijdig en zeer geschikt voor een breed scala van noodstroom toepassingen.

Wilt u meer weten over onze UPS accu producten, of bent u op zoek naar specifieke technische specificaties? De pbq website geeft een gedetailleerd overzicht van onze UPS en noodstroom oplossingen, en u kunt altijd contact met ons opnemen voor professioneel advies.

UPS installatie
Meer weten over
accu's voor UPS Noodstroom? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor UPS en noodstroom

  • High Rate accu serie
  • Single Cell accu serie
  • Long Life accu serie