Zonne- en windenergie

Duurzame energiebronnen zoals wind en zonlicht hebben een breed scala aan diverse toepassingen. Duurzame energie wordt een steeds voordeligere keuze voor zowel zakelijk als particulier gebruik, aangezien windmolens en zonnecellen de afgelopen jaren steeds goedkoper en efficiënter zijn geworden. Uiteraard stijgt met de vraag naar zonne- en windenergie ook de behoefte aan betrouwbare energieopslag.

Mobiele, maritieme en off-grid energieoplossingen (losgekoppeld van netstroom) die aangedreven worden door zonne- en windenergie hebben belang aan een kwaliteitsaccu. Om aan de vraag naar een kwalitatieve, betrouwbare en duurzame energieopslag te kunnen voldoen, heeft pbq een speciale VRLA accu reeks ontwikkeld voor zonne- en windenergiesystemen.

Duurzame zonne- en wind energieoplossingen

Duurzame energie toont ons een interessante en inspirerende visie op de toekomst: een wereld waar praktisch en op lokaal niveau kan worden voldaan aan onze energiebehoeften, en dat met een milieuvriendelijke visie! Stabiliteit en betrouwbaarheid van energieopslag is een belangrijke stap op weg naar een groenere toekomst. Dat is waarom pbq de ontwikkeling van duurzame accu’s voor zonne- en windenergiesystemen serieus aanpakt. Maar liefst 70% van alle geproduceerde accu’s wordt gemaakt van gerecyclede accu’s. 

Professionele accu’s voor zonne- en wind energiesystemen

pbq's accu oplossingen voor zonne-en windenergie worden gefabriceerd in ISO gecertificeerde productieomgevingen. Daarnaast worden accu’s van pbq onderworpen aan zeer uitgebreide kwaliteitscontroles. Om er zeker van te zijn dat elke pbq accu voldoet aan hoge kwaliteitseisen van modern zonne- en windenergiesystemen, worden alle inkomende en uitgaande goederen behandeld volgens strikte kwaliteitsrichtlijnen (MIL-STD-105).

Zoekt u een betrouwbare accu voor zonne- of windenergie?

Heeft u een robuuste accu voor uw zonnepaneel of windturbine nodig? Moet uw accu systeem presteren onder zware omstandigheden als trillingsbestendigheid, extreme omgevingstemperaturen of diepte ontladingen? pbq levert speciale cyclische accu’s voor toepassingen als bedrijfswagens, vakantiehuisjes, verkeerssystemen etc. Bij pbq vindt u een brede selectie onderhoudsvrije accu’s die perfect geschikt zijn voor diep cyclisch gebruik. Wij bieden u een breed aanbod aan AGM accu's, Gel accu's en Lithium accu’s geschikt voor zonne- en windenergiesystemen.

Bent u op zoek naar een specifieke accu voor uw zonne- of wind energiesysteem, en wilt u meer weten over onze producten? Ons team staat voor u klaar om samen op zoek te gaan naar de best passende accu oplossing.

Windmolens
Meer weten over
accu's voor Zonne- en Windenergie? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in

Geschikte accu producten voor Zonne- en windenergie

  • Lithium accu's
  • Accu accessoires
  • Cyclic accu serie
  • Single Cell accu serie