pbq geschiedenis

pbq is opgericht in 2001 en is uitgegroeid tot een wereldwijd erkend merk gespecialiseerd in AGM accu's, Gel accu's en Lithium accu’s en batterijen. Na jaren van onderzoek en innovatie is pbq in staat een geschikte accu voor iedere toepassing te leveren. pbq concurreert wereldwijd als leverancier van complete accu oplossingen voor industrieel, mobiel en maritiem gebruik in diverse markten.

pbq accu - leading in quality

Hoge kwaliteit van de accu is waar het allemaal om draait. Met 8 verschillende accu series en meer dan 100 verschillende modellen, biedt pbq een van de breedste selecties in de accu industrie. De accu's zijn ontworpen in ISO 9001 gecertificeerde omgevingen en bieden een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Alle pbq loodaccu producten zijn gemaakt onder ISO, VdS, UL-specificaties en worden uitgebreid getest voordat ze worden vrijgegeven voor verkoop aan onze klanten en distributeurs.

pbq product assortiment

Wij bieden een breed assortiment van accu’s en batterijen aan onze prospects en klanten. In de VRLA accu range omvat dit speciale VdS goedgekeurde accu’s, cyclische accu’s (diepe ontlading, high rate accu’s, Long Life accu’s, Mono-blokken (2V accu’s) en Front Access modellen. Voor verschillende klanten heeft pbq speciale modellen voor hun toepassingen ontworpen. Naast een breed scala van VRLA accu’s, levert pbq ook Lithium accu’s. Kleine primaire Lithium batterijen worden aangeboden in alle drie de grote chemie: Li-SOCl2, Li-MnO2 en Li-SO2. Onze R&D afdeling introduceerde onlangs in 2012 een nieuwe reeks pbq Lithium IJzer Fosfaat accu’s.

Meer weten over
pbq? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in