Milieu

pbq streeft naar kwalitatieve accu oplossingen, met begrip voor bescherming van het milieu. pbq accu's worden met strenge milieuprocedures gefabriceerd, de fabriek is gecertificeerd door ISO 14001, om energieverbruik te verminderen. pbq steunt het milieu door rekening te houden met de vermindering van uitstootgassen bij het produceren van haar accu producten. pbq richt zich op het waarborgen van producten en diensten die onze klanten helpen bij het minimaliseren van de effecten op klimaatverandering.

pbq duurzame accu oplossingen

pbq levert duurzame accu oplossingen in combinatie met zonnepanelen en windturbines. Als een accu systeem wordt gecombineerd met een zonnepaneel of een wind turbine, staat dit bekend als een duurzaam energiesysteem. pbq biedt 2V Single cell accu oplossingen met een breed capaciteit bereik tot 1500Ah per cel. 12V cyclische accu’s worden ook vaak als energiebron bij duurzame energiesystemen gebruikt.

Accu recycling

Het idee dat accu's milieubelastend zijn is van vroeger. 98% van alle componenten in iedere pbq accu worden gerecycled. pbq doet er alles aan om oude accu’s in te zamelen en deze weer te recyclen t.b.v. de productie van nieuwe accu’s. Of het nu gaat om een VRLA accu, AGM accu of Gel accu, iedere pbq accu is na gebruik recyclebaar.

Meer weten over
accu recycling? Bel 023 - 531 90 80 of stuur een bericht

* De opgegeven naam is ongeldig

* Het opgegeven bedrijf is ongeldig

* Voer uw telefoonnummer in